پاورپوینت درمورد جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
تعریف:
عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.


فهرست مطالب:
الف)جستجو:
جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:
اصول آزمايش:
معرفهای لازم برای آزمايش:
-محلول 1 درصد نيترات نقره
دقت آزمايش:
اصول آزمايش:
ب) اندازه گيری:
معرفهای لازم برای آزمايش:
طرز عمل:
نتيجه گيری:
2- جستجوی فرمل:
اصول آزمايش:
معرفهای لازم:
طرز عمل:
دقت آزمايش:
3-جستجوی آب اکسيژنه:
اصول آزمايش:
گائياکل (محلول اشباع شده تقريباً 2درصد).
معرفهای لازم:
طرز عمل:
دقت آزمايش:
4- جستجوی اسيدبوريک(وبوراتها):
اصول آزمايش:
معرفهای لازم برای آزمايش:
طرز عمل:
5-جستجوی اسيدساليسيليک(وساليسيلاتها):
اصول آزمايش:
معرفهای لازم:
طرز عمل :(طريقه Deniges) .
6- اندازه گيری کربناتها و بيکربناتهای قليايي:
اصول آزمايش:
معرفهای لازم برای آزمايش:
طرز عمل:
نتيجه گيری:
7-جستجوی هيپوکلريت ها:
اصول آزمايش:
معرفهای لازم برای آزمايش:
طرز عمل:
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1918 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 37

حجم فایل:305 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش