پروژه کارآفرینی تولید قند کبریتی

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات خواهد بود.در این روش که کلیه مراحل تولید توسط ماشین انجام می گردد. نه تنها مقدار قابل توجهی از ریخت و پاش شکر جلوگیری می گردد بلکه درصد پرت آن در 100% راندمان بسیار ناچیز و اندک است و از طرفی با تولید 1100 تن قند در این طح می تواند مقداری از نیاز کشور را تأمین نماید.


فهرست مطالب:
فصل اول
کلیات
1- 1 مقدمه :
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
مواد قندی طبیعی
مونوساکاریدها
گلوکز
فروکتوز
ریبوز
دی‌ساکاریدها
ساکارز
مالتوز
سلوبیوز
لاکتوز
پلی‌ساکاریدها
سلولز
نشاسته
گلیکوژن
مجوز های قانونی :
مراحل صدور جواز تاسیس :
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس   
1-   اشخاص حقيقی
2-   اشخاص حقوقی
مدارك مورد نياز:
اصلاحیه جواز تاسیس :
تعریف
صدور پروانه بهره برداری :
مراحل صدور توسعه طرح :
فصل دوم
روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه تولید قند کبریتی
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
پرسنل غیر تولیدی :
پرسنل تولیدی :
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )
فصل سوم
امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح :
1-1- زمین :
2-1- محوطه سازی :
3-1- ساختمانها :
4-1- تأسیسات و تجهیزات :
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :
6-1- وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :
جدول هزینه های ثابت طرح :
2- هزینه های جاری طرح :
1-2- مواد اولیه و بسته بندی :
2-2- حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :
3-2- حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :
جمع کل حقوق و مزایای پرسنل :
4-2- هزینه سوخت و انرژی :
5-2- استهلاک و تعمیر و نگهداری :
جدول هزینه های جاری طرح :
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :
سرمایه در گردش :
جدول سرمایه گذاری :
توجیه اقتصادی محصول :
نرخ بازدهی سرمایه :
دوره برگشت سرمایه :
ارزش افزوده ناخالص :
فصل چهارم
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح :

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1862 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: Doc

تعداد صفحات: 33

حجم فایل:845 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل