طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
خلاصه طرح:
در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP)، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست مطالب:
خلاصه طرح
فصل اول: کلیات   
1-1 مقدمه
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
1-3 مشخصات متقاضیان
1-6 وضعیت و میزان اشتغالزایی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس   
1- اشخاص حقيقی    
2- اشخاص حقوقی    
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس  
تعریف 
صدور پروانه بهره برداری  
مراحل صدور توسعه طرح  
فصل دوم: روش انجام کار    
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)   
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها  
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال)  
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )    
فصل سوم: امور مالی طرح    
جدول 1 لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش    
جدول 2 میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)    
جدول 3 میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)    
جدول 4 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385    
جدول 5 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%    
جدول 6  میزان مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379    
نمودار 1 بررسی روند مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379    
جدول 7 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال 1385    
سال 1379    
سال 1380    
سال 1381    
سال 1382    
جدول 8 میزان صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379    
نمودار 3 روند  صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379    
جدول 9 میزان کشمش مورد نیاز تا سال 1389    
نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه    
جدول 10 هزینه تامین ماشین آلات خط تولید    
جدول 11 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح    
جدول 12 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی    
جدول 13 هزینه های ساختمان و محوطه سازی    
جدول 14 برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات  عمومی    
جدول 15 هزینه وسایل حمل و نقل    
جدول 16 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری    
جدول 17 برآورد کل سرمایه گذاری ثابت    
جدول 18 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی    
جدول 19 برنامه تولید سالیانه    
جدول 20 برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید 2000تن کشمش در سال    
جدول 21 سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران    
جدول 22 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح    
جدول 23  برآورد برق مصرفی واحد    
جدول 24 میزان آب مصرفی (روزانه)    
جدول 25 تاسیسات مورد نیاز    
جدول 26 براورد هزینه انواع انرژی    
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات    
نتایج حاصله از اجرای طرح
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6504 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 51

حجم فایل:1,630 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش